Ruianjt Zwaardco., Ltd

 

De kwaliteit is JT Zwaardcultuur!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Ruian JT Sword Co., Ltd

Waardeer zo uw snelle levering en geïmponeerd door uw hoogte - kwaliteitszwaarden. Wij zouden tot dit keer willen meer opdracht geven.

—— Aan lidstaten Cissy

Onze cliënt is vrij tevreden met deze aangepaste wandelstok, en appreicated zo dat u team hen en delviery op tijd beëindigde. Zich opnieuw het verheugen op samenwerking met u.

—— Aan M. Andy

Dank u voor uw groot geduld om al ons probleem op te lossen, hebben wij deze orde op dit ogenblik bevestigd. Pls verzendt ons pi en wij zullen desposit spoedig schikken.

—— Aan Mej. Joyce

Ik ben online Chatten Nu

Ruian JT Sword Co., Ltd

1 2 3
Ruian JT Sword Co., Ltd Ruian JT Sword Co., Ltd Ruian JT Sword Co., Ltd
Fabriek steekproef kamer Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : JT
Aantal werknemers : 5~10
Jaarlijkse omzet : 500,000-800,000
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : 80% - 90%

Ruianjt Zwaardco., Ltd wordt gevestigd in Wenzhou, China, is één van belangrijke fabrikant en exporteur van metaalzwaard, medisch schild, wandelstok en andere wapenreplica meer 5 jaar. 

 

JT houdt ontwikkelend nieuwe ontwerpen om u de meest geavanceerde ervaringen te brengen van nieuw product in markt.

 

JT teamforcus bij het ontwerpen, productie, en de kwaliteitscontrole.

* Voor het desinging, JT verstrekt forcus op populaire & klassieke stijlen, en ook aangepaste ontwerpen.

* Over productie, handhaaft onze fabrieks niet alleen foucus bij het producting, maar ook fouces vormen en machines, die product in goed kwaliteitsniveau kunnen houden en levensonderhoud verzekeren de capaciteit.

* Voor kwaliteitscontrole, inspecteren wij niet alleen eindproducten, maar ook inpsect elk prodcutionproces met inbegrip van afgietsel, het smeden, het oppoetsen, het galvaniseren, het aseembling en verpakking. Om het verlies te verminderen en kwaliteit in elk productieproces te verbeteren.

 

Al onze het werken moet elke product van de klanten hoge kwaliteit en op tijd levering verstrekken. Ondertussen, werken al deze kunnen onze leveranciers helpen kosten drukken en tijd besparen, die onze klanten en ons bedrijf kan helpen zich goed ontwikkelen, het zijn vrij de invoer voor ons en kunnen ons helpen houden altijd verlenend onze klanten goede product en dienst.

 

Van 2016 tot nu, onze hoofdklanten van Noordamerikaans en Europa. Wij proberen aan de dienst more and more cliënten met onze prefessionaldienst en goede producten. Hoop oprecht uw van onze plaats geniet en ons contacteer.

 

Ruianjt het Zwaard verheugt zich op uw onderzoek en win-win samenwerking.

Contactgegevens
Ruian JT Sword Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Cissy Cai

Tel.: 86--13967736717

Fax: 86-577-66861375

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)